Welkom bij Arbeidsmarktkansen.nl. Op deze website kunt u de data genereren waarmee u objectief en onderbouwd met goed onderzoek van iedereen de toekomstige kansen op de arbeidsmarkt in beeld krijgt. Voor mensen zonder vast contract kan dat de sleutel zijn om in aanmerking te komen voor een hypotheek. Vraag een account aan in een van onderstaande categorieën.

Perspectief Verklaring

Dit account is alleen bestemd voor toegelaten Perspectief Taxateurs. Met dit account kunt u de arbeidsmarktdata aanmaken die van belang zijn voor het verstrekken van een Perspectief Verklaring. Met die verklaring komen flexwerkers die nu geen hypotheek krijgen, mogelijk toch in aanmerking voor een hypotheek.

lees meer >

Hypotheek adviseurs

Dit account is alleen bestemd voor toegelaten hypotheekadviseurs. Met dit account kunt u de Arbeidsmarktscan aanmaken voor uw klanten. Met de Arbeidsmarktscan komen flexwerkers die nu geen hypotheek krijgen, mogelijk toch in aanmerking voor een hypotheek. De centrale organisatie van uw hypotheekketen weet er meer van.

lees meer >

Arbeidsbemiddelaars

Uitzendbureaus en payroll-bedrijven die hun flexwerkers en payrollers willen helpen bij het kopen van een huis, kunnen hun mensen met dit account een voucher sturen voor de arbeidsmarktscan. Ze krijgen dan inzicht in hun arbeidsmarktkansen en kunnen zich dan melden bij een van de aangesloten hypotheekadviseurs voor een nader advies.

lees meer >