Over ons

Arbeidsmarktkansen.nl is een in Rotterdam gevestigd arbeidsmarktonderzoeksbureau. We werken nauw samen met zusterbedrijf Intelligence Group.

Sinds 2003 doen we elk kwartaal eigen arbeidsmarktonderzoek. De resultaten daarvan verrijken we met openbare data, zoals die van het UWV, CBS, CPB en anderen.

Intelligence Group is gespecialiseerd in oplossingen voor recruitment en employability. Arbeidsmarktkansen.nl richt zich op de financiƫle wereld. Met onze data en algoritmes berekenen we voor individuen de huidige en toekomstige kansen op de arbeidsmarkt. Die berekeningen zijn meermaals gevalideerd door externe, onafhankelijke partijen.

Eerste doel van Arbeidsmarktkansen.nl is om flexwerkers en uitzendkrachten die tot voor kort geen hypotheek konden krijgen, toch de mogelijkheid te bieden om een huis te kopen. Mits ze goede kansen op de arbeidsmarkt hebben. In de samenwerking met Nationale HypotheekGarantie en met instemming van de Minister van Wonen, vele geldverstrekkers, toezichthouders en andere betrokken partijen is dat gelukt.

De komende jaren willen we dat alle consumenten die langdurige financiƫle verplichtingen aangaan, vooraf even kijken naar hun positie op de arbeidsmarkt. We willen dat mensen in krimpberoepen hun kansen met extra scholing gaan verbeteren. En dat mensen zonder vast dienstverband een huis kunnen kopen als ze goede kansen op de arbeidsmarkt hebben.

Arbeidsmarktkansen BV is gevestigd op het Weena 210-212, 3012 NJ Rotterdam.

 

KvK 67983286

BTW NL8572.52.914.B01

Contact: info@arbeidsmarktkansen.nl